Noniin, moikka taas! Katsoin mmiisas : in videoita ja ajattelin aloittaa taas kerran vlogaamisen. Se ei olisi pahempi idea, ainakin minun mielestäni. Laittakaa kommentteihin mitä olette mieltä! (y)(y)

Asiaan siis... Lupasin viime postauksessani laittaa kuvan itsestäni, mutta nyt kävi niin että I Padista on akku loppu ja koska olen laiska, en jaksa laittaa sitä lataukseen... Ja minun pitäisi myös antaa keskeneräinen keppari kaverilleni, mutta näemmä sen reppuun laittaminen on liian raskasta. :( Tänään oli koulussa aika hauskaa, tehtiin matikan koe, keksin sen aikana miten laskea prosenttilaskut! Esim. 10% luvusta 100 on 90, ja 10% luvusta 200 on 180 koska se kertaantuu mitä enemmän on satasia. Ja jos tuo ei toimi, niin esim. 20% luvusta 50 on 40, koska lasketaan ensin 50% ja sitten siitä lasketaan. Uskon että tuli pelastus ja en saa kokeesta 6 kuin viimeksi... Bilsassa oli Murrosikä kappale, ja Ihmiselämän alku... Sen jälkeen oli kuvista. :$ Sitten lähdin puoli kahdeltatoista hammaslääkäriin (tai no varttia vaille koska opettaja unohti ja minä en halunnut), en ollut tulossa kouluun enää. Käytiin ostamassa äiskän kanssa karkkia. Ja siis ihan huvikseen, ei hammaslääkärin takia. Joutuisin ilman aikoja varmaan käydä joka viikko, koska hampaani ovat aika huonot. Keltaiset, vaikka pesen ne 2krt/pv. Ja se kuulemma johtuu hammasluusta. Kuitenkin, jouduin menemään kouluun, koska unohdin puhelimeni pulpettiini... Onneksi luokan ovi oli auki, joten haku kävi nopeasti. Ryllin lähdössä kuitenkin kerran, koska käännyin väärin. Nyt kuitenkin olen kotona enkä menossa minneen. Läksyt pitää katsoa, onko niitä. Epäilen, koska huomenna ei ole matikkaa eikä enkkua, ja ne ovat ainoat kirjat kotona. :D Ei siis vissiin läksyä, mutta ulos menen. Tuntui olevan 5-10 astetta lämmintä, mutta katsoin puhelimesta niin -7.

Annan pari musavinkkiä, kannattaa kuunnella! Itse kun kirjoitan tarinoita, en osaa päättää mikä, tai sitten vain en keksi mitään hyvää. :D

-Nightwish - Amaranth

-DJ Splash - Flying High Speed

-DJ Splash - The Bass Is Kicking

-Akon - Troublemaker

-Brädi - Lämpöö

-Cheek - Tinakenkätyttö

-If You Seek Amy - Britney Spears

-Circus - Britney Spears

-Dirty Dancer - Enrique Iglesias

-Raptori - Tosi tarttuva täytebiisi

-Renegades - Beatch and Styles

-Avicii - You make me

-Avicii - Wake me up

-Avicii - Hey Brother

-Bon Jovi - It´s My Life

Siinä oli pari ihanaa biisiä, tietenkin Petrit päälle! :D Esim. Kotibileet, Paska maailma jne. Kuvia tulee ensipostauksessa. Nyt kuuntelen itse Bon Jovia, It is my life. Se on hyvä ja näin. Jos kirjoittaa taistelusta ja voitosta, kannattaa valita tuo. Sen jälkeen vaikka Troublemaker tai Dirty Dancer tai Flyingh High. Amaranth on jännittäville tarinoille. :D Itse saan inspiraationi jatkumaan musiikin myötä. I´m little nervous tjtn. kuului juuri! :)

Kannattaa käydä mainecoon.suntuubi.com :issa! Siellä on minun tekemiäni ulkoasuja, joiden ylägraffua voin näyttää nyt:

mainecoon%20ulkka%2016%20yl%C3%A4-normalmainecoon%20ulkka%203%20yl%C3%A4-normal.mainecoon%20ulkka%202%20yl%C3%A4-normal.

Myös tämän blogin yläosio on tekemäni ulkoasu numero 4. Olen tehnyt jotain 18 ulkoasua, mutta se katkesi, koska en saa enää käytettyä tätä äidin läppäriä netissä kuin salaa. Ja ulkoasujen tekemiseen menee liian kauan, ainakin usein. Jos olen 5 tuntia tai enemmän kotona yksin / siskon kanssa niin voin tehdä. Ja jos sattuu olemaan inspiraatiota. Ja tuo kissaulkoasun ylägraffu on youtubessa ainakin avarattareni :)

Minulla olisi vaikka kuinka paljon kerrottavaa, ainakin se että Titanic tulee

tänään yhdeksältä avalta!!!!!

Se pitää katsoa, minulla se on

nauhalla!!!

Olen siis loputon Titanic-fani, se on niin ihana elokuva! Ja sitten Thor 1 ja 2, Avengers ja Iron Manit <3 Rakastan fantasiaa, ja meinasin unohtaa Hobitit! Ihan parhaat ovat tuossa. Minulla on iskältä lainassa Hobitti-kirja, ja odotan kolmososaa. Olen katsonut ykkösen ja kakkosen, eli Smaugin autioittama maa ja se jokin eka, en muista/tiedä sen nimeä...

Loki on ihan paras noissa supersankarielokuvissa, niin ihana! En katso Thoria tjts. ilman Lokia!

Jos ette tiedä kuka hän on, niin katsokaa Thorit tai Avengers niin se tulee selväksi. :) Itse kerron että hän on vissiin norjalainen jumala, illuusion ja valehtelun mestari, monta kertaa auttanut veljeään Thoria ja asuu Asgardilla aurinkokunnassa ja on älyttömän juonikas ja ihana! En muista enää maan nimeä asgardilaisille, mutta siis tuo on uskoni eikä jumala. Muuten Thorin nimeen on nimetty torstai :D Jännää, mutta palvon yhä Lokia enemmän.


Olikohan tuossa taas päivän teksti... :o Taisi olla, tekisi mieli kyllä kertoa Lokista ja Asgardista (joka muuten kirjoitetaan Argård) enemmän, mutta no joo kerron! Lokihan oli alunperin jääjättiläisen lapsi, mutta kun Odin eli Thorin isä näki hänet kerran taistelun voitettuaan, hän otti Lokin mukaansa ja kasvatti hänet lapsekseen. Loki sai tietää totuuden vasta aikuisena. Loki on muidenkin Asgardilaisten mukaan pitkäikäinen. Hän siis on mahtava illuusiossa, jonka on perinyt äidiltään (oman käsitykseni mukaan lukemastani wikipediasta hänen äitinsä on maa :0). Loki on hyvin kiero, mutta osaa olla hyvien puolella. Auttoi Thor kakkosessa häntä suuresti voittamaan Dark Worldin. Asgardilla on sateenkaarisilta jonka vartija ei päästä ketään menemään muille maille ilman kuninkaan lupaa.

Oikeasti katsokaa nuo elokuvat! Vaikka teillä olisi ennakkoluuloja, niin ne ovat mielestäni hyviä. Ja vielä se juttu, että minun piti eilen mennä katsomaan Kapteeni Amerikka, mutta en päässyt koska kaverini ei päässyt eikä toinenkaan, joten en saanut kyytiä. Odotin sitä innolla kyllä, mutta viikonloppuna menen Timon kanssa elokuviin! Hän on siis minulle vain kaveri, kuten viime postauksessa sanoin että olen hyvä kaveri poikien kanssa, ainoastaan vissiin yksi poika ei ole minulle silleen yhteistyökykyinen kaveri, siis itse sen pilaan kun joudumme olemaan parit aika usein. Vaikka olen kaveri todistetusti melkein kaikkien kanssa niin jään melkein aina ilman paria. "Tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon, valmiina lähtöön, ota mua kädestä, tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon, valmiina lähtöön, yy kaa koo nee vii kuu uu" Kuuntelen siis Brädi - Lämpöö nyt.

Voi vitsi, olisi vielä vanhasta hoitsustani  Amandasta kerrottavaa, mutta en pidennytä tätä sen enempää kertomalla. Amanda on jokin 27 vuotias Gotlanninruss-poni, jonka sain hoitsukseni yhdellä tallilla joka on Enonkoskella. En enää siellä käy, koska emme saa siskon kanssa mennä ilman sen ex-omistajan lapsenlapsea. Tai että hän on itse siellä paikalla. Mutta ennen oli siellä ihana käydä. Ehkä joskus piipahdan moikkaamassa Amandaa, eli Mantaa, joka on ihana tamma. Ratsastin sillä monta kertaa ja opin sillä ratsastamaan. No, ei siitä sen enempää. Olen jo yrittänyt monta kertaa lopettaa tämän kirjoittamisen, ainiin muuten Mantalla on oma muistopussi missä on sen harja, Rosien Rouskuvat - makupalapussi, vanha porkkanapussi missä ei ole enää porkkanoita, riimunnaru on naulakossa ja sen kumilenkit. Valokuva on tuossa esillä nätisti. Pyyhin sen aina kun muistan. Siinä on Manta ja minä ratsastamassa. Tuo oli kuitenkin melkein puolitoistavuotta sitten. Mantalla on siinä punainen turpapehmuste turpahihnassa, ja heijastimet ohjissa. Itselläni on talvitakki ja pitkä raippa. Siskoni otti tuon kuvan, se on ainoa tietääkseni missä olen Mantan selässä. Menin ilman satulaa.


No, nyt oikeasti lopetan. Hei mikä puhelin teillä on? Kertokaa kommenteissa, ja myös kertokaa se että millainen se on käyttää. Itselläni on Nokia Lumia 520, ja se on oikeasti valkoinen mutta laitoin siihen lilat kuoret kun sain niitä mustan, valkoisen ja lilan. Se on kuulemma Timon ja Jennan (kaverini luokalta, on myös Sirja jonka kanssa aioin mennä elokuviin joka ei vastannut puhelimeen kun oli äitinsä kanssa pihalla) tosi hyvä Nokia Lumia, koska se ei hajoa ja toimii kuin unelma! :D Lempivärini on siis lila. No, moikka nyt rakkaat ystävät ja jos luitte koko tekstin, niin sanon urheasti että KIITOS! Ps. Tein tätä tunnin, ehkä yli! :D